Crowd control in binnensteden

Winkelend publiek attenderen op COVID-maatregelen

De eerste versoepelingen zijn een feit. Het veilig openen van de samenleving gaat stap voor stap. Iedereen snakt naar een samenleving zonder coronamaatregelen. Om dit zo snel mogelijk te realiseren is het van belang dat iedereen zich aan de basisregels houdt.

De terrassen en winkels mogen weer open. Het is daarom nog belangrijker bezoekers te blijven attenderen op de COVID-maatregelen. Daarom hebben steden als Arnhem, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch, Wageningen en Doetinchem een beroep gedaan op ons ‘Crowd Communication System‘.

Bij toenemende drukte wordt het winkelend publiek actief geïnformeerd over looproutes en afsluitingen. Dit gebeurt realtime vanuit onze meldkamer welke 24/7 bereikbaar is. Wij zorgen ervoor dat de boodschappen binnen enkele seconden worden aangepast.

Wanneer de situatie beheersbaar is, tonen we de algemene corona maatregelen. Hiermee creëer je nog meer bewustwording bij de bezoekers van de binnenstad.

Wil je meer informatie ontvangen over ons Crowd Communication System? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen via 0314-683725.

Foto's van Crowd control in binnensteden

Case details

  • Winkelend publiek attenderen op maatregelen
  • Realtime mededelingen aanpassen
  • Voorkomen van overcrowding

Meer informatie over crowd communication?

cases

Vergelijkbare cases

referenties

Wij werken onder andere in opdracht van