tv studio’s

Jouw vanuit onze professionele tv studio?

Jouw vanuit onze professionele tv studio?

Je wilt je klanten informeren via een interactief webinar? Of je wilt de bewoners van een bepaalde regio inspraak geven in je ontwikkelingsplan? Of je hebt een ledenvergadering die volledig afgeschermd moet worden? Of wilt je een medewerker in het zonnetje zetten? Er zijn talloze redenen om gebruik te maken van onze online televisie studio.

advies

Licht uit, spot aan!

Wij nemen je graag mee in de wereld van online webinars, webcasts, livestreams, podcasts, online seminars, ALV’s en online events.

Desgewenst adviseren wij je in de technische (on)mogelijkheden, het woud aan online platformen, het opzetten van interactie met de kijkers, het genereren en analyseren van data en alle andere zaken die van belang zijn bij een goed webinar.

voordelen

De voordelen van onze tv studio’s

Professionele uitstraling

Kom professioneel voor de dag tegenover je klanten of personeel. In de toenemende wereld van online events maakt je bedrijf met onze studio het verschil!

Decor in huisstijl

Pas het decor aan op de huisstijl van jouw bedrijf. Door het aanpassen van visuals, de belichting en het meubilair ontstaat een sfeer die past bij jou en jouw bedrijf.

Grafische mogelijkheden

De grafische mogelijkheden zijn oneindig! Denk hierbij aan titelbalken of logo’s in beeld, picture in picture beeld tijdens presentaties, instarts op de achtergrond, enz.

Grote ledwall

In ons decor hebben wij een grote ledwall verwerkt. Hiermee is het onder andere mogelijk om digitale presentaties, video’s, of achtergrond afbeeldingen te tonen.

Veel interactieve mogelijkheden

Tijdens uitzendingen is het mogelijk om live-verbindingen te leggen. Denk hierbij aan telefoon, chat, Skype, Zoom en nog veel meer.

Koffie en catering

Tijdens een lange studiodag is het belangrijk dat er ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. De koffie is daarom inbegrepen, daarnaast is het mogelijk lunch of diner bij te boeken.

cases

Zo gebruiken anderen onze studio’s 

CONTACT

Meer informatie over onze tv studio’s?

Heb je vragen over de beschikbaarheid, de technische mogelijkheden of wil je onze studio’s eens komen bekijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.