Selecteer een pagina

Bospop & Parkpop

Videocommunicatie in alle facetten

Wij zijn al jaren de videocommunicatie partner van Bospop en Parkpop. Deze festivals faciliteren hun bezoekers, sponsoren en mediapartners optimaal. Pro-actief bezoekers informeren, meercameraregistraties, sponsor uitingen, online streams, social media feeds en uiteraard veiligheidsmededelingen. Met onze videocommunicatie tools ontzorgen wij deze festivals volledig.

Met videocommunicatie van MediaCows worden bezoekers optimaal gefaciliteerd.

De videocommunicatie voor het gehele event vindt plaats vanuit onze regiewagen. Hiermee registreren wij de optredens en sturen we alle ledwalls, streams en LCD-monitoren aan.

De bezoekers zien deze cameraregistraties op de ledwalls naast het podium. In de backstage kijken de artiesten en VIP’s mee op LCD-monitoren. Vanuit het veiligheidscentrum ontvangen wij instructies voor veiligheidscommunicatie. Socialmediafeeds worden in de pauzes afgewisseld met commerciële content. Na afloop editten wij de optredens zodat de mediapartners direct over het juiste materiaal beschikken. Last but not least: de video apparatuur uit de riders van de artiesten wordt door ons van A tot Z gefaciliteerd.

Foto's van Bospop & Parkpop

Case details

  • 6x 6mm led wall van 800 x 450cm
  • 2x 5 camera registratie incl. audiomix
  • 6x LCD-monitoren op statief
  • 3x HIKERS op het terrein
  • Same-day edit
  • Video- en audioverbindingen

Meer informatie over onze video rental service?

Meer informatie over crowd communication?

cases

Vergelijkbare cases

referenties

Wij werken onder andere in opdracht van