Selecteer een pagina

Video rental

Wij zijn dé videospecialist van Nederland

Wij zijn specialist in de verhuur van complexe videofaciliteiten. Specialist, omdat we niet alleen apparatuur en diensten verhuren, maar ook onze jarenlange kennis en ervaring met je delen. Je kunt bij ons terecht voor onder andere ledwalls, meercamera registraties, draadloze videoverbindingen, online streams en nog veel meer!

communicatie

Meer dan alleen apparatuur

Voor ons is video meer dan apparatuur. Wij zien video als een communicatiemiddel. Daarom adviseren we je ook graag over de meest effectieve inzet van onze apparatuur. Ons advies is altijd afhankelijk van jouw doelstellingen. Bijvoorbeeld: Hoe creëer ik meer beleving? Welke middelen zet ik in voor de maximale interactie met mijn bezoekers? Wat zijn mijn online mogelijkheden? Hoe onderscheid ik mij van mijn concurrenten?

We gaan graag eens met je in gesprek om te kijken hoe we met onze apparatuur jouw communicatie doel kunnen bereiken.

voordelen

De voordelen van onze video rental

Specialist in video communicatie

Wij hebben veel ervaring met video communicatie in binnen- en buitenland. Deze kennis en ervaring delen we graag met jou zodat jouw event beter wordt.

Eerst de knullen dan de spullen

Onze technici maken de klus. Hun kennis, flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en communicatieve skills bepalen het succes!

N

Betrouwbaar

Wij doen wat wij je beloven. We zijn eerlijk over wat we kunnen en over wat we niet kunnen. Zo simpel is het!

cases

Zo gebruiken anderen onze video apparatuur

CONTACT

Meer informatie over video rental?

Wil je meer weten over de verhuur van video apparatuur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.